Gode forsetter med dit barn: Et nyt år!

Boas intenções com o seu filho: Um novo ano!

At tabe sig, spise mindre, drikke mindre eller bekymre sig mindre om ting: listen for enhver start på året. Men disse er alle gode forslag, som du ofte prøver at følge alene. Men er det ikke sjovere at holde fast i gode forslag sammen? Stimulation og motivation er nemlig meget vigtigt, og hvor sjovt er det at tage en sjov udfordring op sammen med dit barn. Por isso, vamos dar uma dose rápida de inspiração para começar a trabalhar bem com este celeiro!


  1. O local é muito agradável, com um preço acessível para todos os hóspedes. Det er især vigtigt for børn, at de får de rigtige næringsstoffer, de skal jo stadig vokse!

    Ikke kun sund mad er vigtigt, men også at spise sammen. Vi har allerede forklaret vigtigheden af at spise sammen i et par blogs tilbage.Nysgerrig? Veja aqui este blogpost.
  1. Giv komplimenter

Et smukt kompliment er aldrig forkert, vel? Det er endnu sjovere at dele det med dit barn. Derudover lærer du dit barn en positiv og venlig tankegang. De lærer også at se anderledes på deres medmennesker ved at give forskellige komplimenter hver gang. For børn er det naturligvis ikke altid let at finde på komplimenter selv, så du kan give dem en liste med eksempler. Og nej, det gør ikke komplimentet mindre oprigtigt!

  1. Tal med dit barn

Sim, skyldig! Vi har ofte en tendens til at tale til vores børn i stedet for at tale med dem. Lad dit barn stille et spørgsmål til dig! O que é que querem ter da sua família? Dialogar com este celeiro. E encontrar o que lhe faz mal, quando meget I ligner hinanden!

  1. Ryd on sammen

At rydde op er ofte ikke den sjoveste aktivitet for os, og slet ikke for dit barn. Alligevel er det vigtigt, at de lærer det fra en ung alder. Prøv at gøre det til et sjovt øjeblik ved at rydde op sammen. Dette gør associationen med denne aktivitet positiv, og børn er mere tilbøjelige til at gøre det af sig selv.

  1. Mais informações

Vi kan ikke undgå det længere: skærme! For børn er det nu en vane at få undervisning på tablet eller computer. Flere og flere spil bliver digitale, hvilket får børn i en stadig yngre alder til at spørge: "Må jeg få tablets?"

Aftal med dig selv (evt. partner) og dit barn, hvor ofte skærmtid er ønsket om ugen.Så ved dit barn også, hvornår han/hun må eller ikke må spørge om det!

  1. Mera utilidade

Det er enormt sundt at være i frisk luft, men desværre sidder mange børn indendørs. Især i disse svære tider, hvor skolerne lukker ned hele tiden, og børnene er tvunget til at sidde indendørs, er det vigtigt, at de kommer lidt mere ud.
Tag derfor som forælder lige de ekstra 10 minutter for at gå med til legepladsen, eller gå en tur rundt om den nærmeste sø. Sundt for dig selv, men også for dit barn!

Har du nogensinde lavet nytårsforsæt sammen med dit barn, eller planlægger du at gøre det efter at have læst dette blogindlæg? Lad os vide det i kommentarerne nedenfor!

Mais informações

Transforme a segunda-feira azul numa segunda-feira feliz!
Os melhores filmes de Natal para miúdos e graúdos

Efterlad e kommentar

Este lado é o mais importante para o reCaptcha, e a política da Google relativa à proteção de dados pessoais e de serviços é aceite.